Хто може видалити спільний альбом?
Творець спільного альбому може видаляти з нього будь-які фото, відео та коментарі. Передплатники можуть видаляти лише те, що додали самі.
Як працює спільний альбом на iPhone?
Керівництво: як створити загальний альбом на iPhone
- Як створити загальний альбом і додати до нього фото Перейдіть у фотоплівку та позначте потрібні знімки. …
- Введіть назву для спільного альбому, натисніть "Далі". Айфон запропонує вам додати користувачів, з якими хочете поділитися знімками. …
- Натисніть "Опублікувати". Готово!
Як видалити Фото із загального доступу?
Важливо!
- Відкрийте програму "Google Фотона телефоні або планшеті Android.
- Увійдіть до облікового запису Google.
- Натисніть та утримуйте фото або відео, яке потрібно перемістити до корзини. Можна вибрати кілька файлів.
- У верхній частині екрана натисніть "Видалити" .
Що буде, якщо відписатись від спільного альбому?
Як закрити доступ до альбому Якщо ви закриєте доступ до альбому: інші користувачі не зможуть переглядати його; з альбому будуть видалені всі фотографії та коментарі, додані іншими користувачами.